Megszerezte harmadik győzelmét az NB III-as Eger SE

Megszerezte harmadik győzelmét az Eger SE NB III-as gárdája a Keleti-csoportban. Vasárnap a DVTK második együttesénél léptek pályára. Simon fejesével a 29. percben megszerezte a vezetést az Eger, majd nem sokkal később egy újabb találata követte. 2-0-ás vendég előnnyel fordultak a csapatok. A második játékrészben Korbély góljával elkezdett felzárkózni a Diósgyőr, majd egy tizenegyest ítélt a játékvezető az egrieknek, amit Simon értékesített, így mesterhármasnál járt a csatár. Végül a mérkőzés végén a hazai gárda két 11-el zárkózott fel, azonban így is 4-3-ra győzött az Eger SE. Csapatunk a 12. helyen áll 3 győzelemmel, 1 döntetlennel és három vereséggel. Szeptember 11-én a bajnokság 8. fordulójában a Tiszafüred gárdáját fogadják 16 órától a Szentmarjay Tibor Városi Stadionban. 

Szekeres Adrián vezetőedző értékelése: Felemás két félidőt láthattunk, az első játékrész alapján büszke vagyok a játékosokra. Megcsinálták azt, amit taktikailag elterveztünk erre a mérkőzésre. Még akkor is, ha a kellő élesség nem minden játékosban mutatkozott meg, de amikor pontosak voltunk a labdával, akkor jó támadásokat tudtunk mutatni, ennek eredményeképpen szereztünk két gólt. Ezzel abszolút elégedett vagyok, a második félidei hozzáállásunkkal azonban nem. Minden labdarúgó mérkőzés megmutatja azt, hogy ha egy csapat megnyugszik 2-0-nál és hátra dől, elkényelmesedik, akkor az ellenfél vissza tud jönni a mérkőzésbe. 3-1-nél megint megnyugodtunk és  akkor is azt éreztem, hogy taktikailag fegyelmezetlenek vagyunk, hogy nagyon gyorsan le akarjuk zárni ezt a találkozót.

DVTK II. : Bánhegyi Bogdán T. – Ivánka P., Kundrák G., Oláh B., Illés B. (Kövesi K., 71.), Molnár R. (Fekete V., 46.), Bencsík D. (Ferencsik B., 46.), Korbély K., Demeter M., Vincze D. (Balázs P., 62.), Balázsi L. (Hetyei Sz., 78.). Vezetőedző: Zsivóczky-Pandel Gyula
Eger SE : Szalay A. – Dobler Sz. (Orosz D., 77.), Fényes Sz., Jónyer K. (Farkas G., 83.), Simon A., Papp K., Juhász G. (Hadnagy B., 88.), Hegedűs D., Kispál T. (Rébék R., 77.), Burger B., Kovács D. (Berki P., 83.). Vezetőedző: Szekeres Adrián.
Gól: Korbély K. (54., 88., 93. – mindkettőt 11-esből), ill. Simon A. (29., 42., 55. – 11-esből), Kovács D. (69.).

 

                                   Kövesd csapatunkat az Instagramon is, csak egy kattintás!


Vélemény, hozzászólás?