Kisvárdán indította a bajnokságot az U13-as csapat

Az elmúlt szombaton Kisvárdán elkezdte el a bajnoki szezont az Eger U13-as csapata. A felkészülési időszakban nagyon létszámhiányosan edzettek, így az edző csak remélte, hogy bírják majd erővel az iramot és a küzdelmet.
Fűkő Tibor edző értékelése: 
Egy másik valóságban, így hangzana a beszámolóm:
– Nagyon jól kezdtük a mérkőzést több ziccert kidolgoztunk majd egy jogosan megítélt büntetőből megszereztük a vezetést. Nem sokkal később szép akció végén nőtt az előnyünk. Nem gond hogy kimaradnak a ziccerek mert a négy teljesen egyértelmű büntetőt megítélte a játékvezető.
Ezzel szemben a valóság: 
– A játékvezetőnek kicsit sem volt mindegy hogy egy U13-as mérkőzésen milyen eredmény születik, így mosolyogva tette amit jónak gondolt. Elmaradt büntetők, amik igen döntően befolyásolták az egész mérkőzést. Teljesen kizökkentve a csapatot és szégyellem magam, de engem is. Belementünk az adok kapokba. A buta hibákat a hazaiak kihasználták. A végére persze látszott az edzés hiány is, de az már csak hab volt a tortán. Szomorú vagyok a történtek miatt. A játékunk minősége sokkal jobban szokott érdekelni mint az eredmény de, annyira elvitt a meccs hogy, nem is tudom pontosan jól játszottunk, rosszul, vagy átlagosan. A hét elején visszanézem a mérkőzést, hátha nem volt olyan vészes.
Hajrá ESE!

                                 Kövesd csapatunkat az Instagramon is, csak egy kattintás!


Vélemény, hozzászólás?