Nem sikerült a pontszerzés az Eger SE NB III-as csapata számára

Az Eger SE NB III-as csapata számára nem sikerült a pont szerzés a Keleti-csoport 8. fordulójában. A vendég a Tiszafüred gárdája volt, akik 1-0-ra nyertek a Szentmarjay Tibor Városi Stadionban. Szünet következik az Eger SE számára a héten, majd szeptember 25-én a Sényő vendégei lesznek.

Szekeres Adrián vezetőedző értékelése: Rettentő rossz felfogásban játszott sok játékos. A győzelmeknél is elmondtam, hogy ahhoz, hogy meccset tudjuk nyerni ahhoz jó csapatvédekezésre, jó csapatámadó játékra van szükség, valamint jó egyéni teljesítménykere. Itt most rengeteg egyéni hiba volt. Én is tanultam belőle, hiszen ezentúl ha valaki a 10. percben rosszul játszik azt már le kell cserélni. Egyre hosszabb a cserepadunk, voltak olyan játékosok, akik jól tudtak beszállni a meccsbe.  Lehet másképp kell összeállítanom a csapatot, hamarabb belenyúlni a mérkőzésbe és ezáltal jó pár játékos észbe kap, míg nem késő.

EGER: Szalay – Dobler (Orosz, 46.), Fényes, Jónyer (Berki, 73.), Simon A., Papp, Juhász G., Hegedűs D., Kispál (Farkas G. L., 83.), Burger (Bánik, 83.), Kovács D. (Nagy G., 51.). Vezetőedző: Szekeres Adrián.
TISZAFÜRED: Tajti – Háda (Kertész, 71.), Fehér, Barzsó, Kalóz (Földi, 71.), Tomola, Mácsai (Szövetes, 85.), Tóth D., Baranyi, Szabó V. (Barna V. 71.),   Csábi (Karika, 93.). Edző: Dorcsák Zoltán.
Gól: Szabó V. (47).

 

                                 Kövesd csapatunkat az Instagramon is, csak egy kattintás!


Vélemény, hozzászólás?