Csatlakoztunk az UEFA PLAYMAKERS DISNEY programhoz

Klubunk csatlakozott az UEFA PLAYMAKERS DISNEY programhoz. A program vezetője, koordinátora dr. Vitányi László, valamint a képzését három edző is elvégezte egyesületünktől. (Bíró Petra, Szívósné Bozsó Renáta, Nagy Barbara)

Az UEFA Playmakers egy innovatív foglalkozási forma, melyet a Disney-vel közösen azért hoztak létre, hogy mozgásra inspirálják az 5-8 éves lányokat. Új edzésmódszertannal, a történetmesélésen keresztül tanítanak meg játszani, keverve a labdarúgást a legnépszerűbb mesék csodálatos világával és karaktereivel – olvasható a program honlapján.

A program mozgásban, csapatmunkában és képzelőerőben gazdag foglalkozásainak mindegyikét Disney és Pixar animációs filmek ihlették, az edzők és pedagógusok gondos irányításával, valamint a fantázia segítségével a lányok mesehősök, meseszereplők bőrébe bújva sajátíthatják el a labdarúgás alapjait.

Az UEFA Playmakers program célja, hogy támogató és biztonságos környezetet teremtsen a lányok számára, ahol bátran ismerkedhetnek a sport szeretetével és hasznos készségekre tehetnek szert. Minden foglalkozás három fejlesztési területre összpontosít.

A programról és a jelentkezési feltételekről a következő linken érdeklődhetnek: 

https://playmakers.mlsz.hu/?fbclid=IwAR0nxh1Hl_aMFAknv5z_g5D4ZSSpNV4ZWnS-SiXKL4hfYVCY3JgnDpijOz8#programrol 

Vélemény, hozzászólás?