NB III: Pontokat szerzett hazai pályán az Eger SE a Karcag ellen

Az NB III-as bajnokság 10. fordulójában hazai pályán szerzett pontokat az Eger SE. Az elmúlt szerdán a Karcag SE együttesét fogadták. A házigazdák már a 6. percben megalapozták a hangulatot Simon góljával, majd fordulás után a 62. percben Farkas értékesített egy újabb találatot a vendégek kapujába. Így 2-0-ra nyertek az egriek. A folytatásban vasárnap a BKV Előre vendége lesz az Eger 15 órától. 

Céró Bálint vezetőedző értékelése: Három napunk volt felkészülni a Karcag elleni mérkőzésre. Próbáltunk frissíteni, próbáltunk az ellenfél erősségeire és gyengeségeire kitalálni egy-két dolgot. Úgy érzem, hogy ez sikerült, és ez alapján megérdemelt győzelmet arattunk. Akadtak a mérkőzésnek fordulópontjai, amelyeknél a szerencse is mellettünk állt, nem úgy, mint a sényői vereség alkalmával.

Eger SE: Szalay – Dobler (Rébék, 67.), Papp, Juhász G., Orosz (Farkas G. L., 46.) – Nagy G. (Jónyer, 46.), Kispál (Berki, 78.), Hegedűs D., Kovács D., Bánik (Révész, 67.) – Simon A. Vezetőedző: Céró Bálint.
Karcag SE: Fedinisinec – Tóth M., Virág, Misák, Éles – Tóth G. 71., Gyönyörű (Hussein, 59.), Pap Zs. (Kuti, 71.), Marucsák (Ballók, 77.), Juhász M. – Nagy N. (Szabó L., 59.). Vezetőedző: Bogdanovics Igor.
GÓL: Simon A. (6.), Farkas G. L. (61.).

 

Kövesd csapatunkat az Instagramon is, csak egy kattintás!


Vélemény, hozzászólás?