NB II.: Megszerezte első győzelmét a női gárda

Hazai pályán szerezte meg első győzelmét az NB II-es női gárda. A Felsővárosi Sporttelepen a Budapest Honvéd együttesét fogadták. A gólok gyártását a vendégek kezdték meg, majd hamar kiegyenlített a hazai gárda. A félidőben 5-1-re vezetett az Eger. Bár próbálkozott a Honvéd a házigazdák tovább növelték előnyüket és végül 8-2 nyertek itthon. A folytatásban a Debrecen csapata látogat a Felsővárosi Sporttelepre november 5-én. 

 

Dr. Vitányi László vezetőedző értékelése: ,,Természetesen örülünk, hogy sikerült megszereznünk az első győzelmünket, amely érzésem szerint nem forgott veszélyben. A csapat ugyanolyan határozottan a gyakoroltakat a pályán megjelenítve játszott, mint az elmúlt meccseken, de ezt most siker is koronázta. A csajok megérdemelték már ezt, aminek de jóval korábban kellett volna megtörténnie. Reméljük, idén még ünnepelhetünk három pontot.”

Gól: Malinovszky (17., 35.), Molnár E. (25., 69.), Bukta (32.), Bíró (45. – 11-esből), Mátyás (48.), Borosi (56.), ill. Horváth V. (14.), Kós (87.).

 

 

 

 

 

 

Vélemény, hozzászólás?