U13: Két mérkőzés és csapatépítés

Az elmúlt héten két mérkőzést is játszott az Eger SE U13-as csapata.
Fűkő Tibor vezetőedző értékelése: Szerdán a Mezőkövesd csapatát fogadtuk egy pótolt mérkőzésen. A játékidő nagy részében az történt, amit mi szerettünk volna, viszont az ellenfél igen agilis támadója okozott néhány megoldandó feladatot a védőknek.
Ha az egész képet nézzük megfelelő mérkőzés volt arra, hogy olyan dolgokat gyakoroljunk, amit a szombati Kisvárdai meccsen már nehezebb lesz kivitelezni.
A srácok önbizalmának jót tett a meccs.
A két mérkőzés között, belefért egy kis csapat építés, így kiderült milyen fantasztikusan tudnak a srácok bánni a csúzlival, majd a móka után még egy kis szórakozás következett, egy kis fánk és churros formájában.
Szombaton a Kisvárda csapatát fogadtuk, akik ellen bőven volt törleszteni valónk. Mondjuk arra nem számított senki, hogy az első perc végén 1-1 lesz az állás. Nagyon nagy iramú jó mérkőzést játszottunk, ahol az elvárt és gyakorolt játék elemekből igen sokat láttunk vissza. A meccs derekán az ellenfél jutott előnyhöz, amit a vége előtt néhány perccel sikerült kiegyenlíteni. Nagyon sokat tett a csapat azért, hogy ez a mérkőzés úgy nézzen, ki ahogy és ilyen tapsvihar mellett hagyhassa el a pályát. Innen is megint köszönjük a SZÜLŐK fantasztikus támogatását.
BÜSZKESÉG!! HAJRÁ ESE!!

Kövesd csapatunkat az Instagramon is, csak egy kattintás!


Vélemény, hozzászólás?