U16: Nem forgott veszélyben a győzelem a Szolnok ellen

Gyetván Krisztián vezetőedző értékesítése: Hazai pályán szerezte meg újabb győzelmét a bajnokságban U16-os csapatunk. A Szolnokkal vívott találkozón több remek egyéni teljesítménynek is örülhettünk, ami viszont fontosabb, hogy csapatszinten is jól nézett ki, amit a fiúk kivittek a játéktérre. Már a mérkőzés előtt érezni lehetett, hogy itt valami nagyon jó dolog fog történni, hiszen a srácok arcán látni lehetett a tüzet. Amit mi sem bizonyít jobban, hogy egy labdaszerzést követő „tiki-taka” után
a 43. másodpercben már nálunk volt az előny. A fiúk ezek után is támadásban maradtak és sorra alakították ki a helyzeteket, már az első negyedóra végére lezárhattuk volna a meccset, azonban egy kirúgást követő egyéni akció után az ellenfél egy jogos büntetőből kiegyenlített a 18. percben. Utóbb kiderült, hogy ez volt az egyetlen kaput eltaláló lövése a vendégeknek. A bekapott gól után a fiúk arcán még inkább az elszántság volt a megfigyelhető, jó volt őket nézni, ahogy játszottak. Lendületesen, gyorsan, kreatívan. A bátor támadó felfogásunknak meg is lett az eredménye, hiszen három gyönyörű gólt szereztünk még a mérkőzés további részében.

A második félidőben a pálya teljesen felborult, a csak szórványos kontratámadást vezető vendégekkel szemben. Kintről látva is jó nézni, hogy egy hiba után nem lesütött fejjel sétál a pályán, hanem visszatámad rögtön a labdaszerzés reményében, vagy kisegíti a társát, amikor az párharcot veszít. Örülünk nagyon a győzelemnek, viszont ezt a helyén próbáljuk kezelni a fiúkkal, bár jó nézni a tabellát, de nem a fő szempont a bajnoki szereplésünk, hiszen ez csak egy pillanatnyi állapot. Fontosabb dolognak tartjuk, hogy a gyerekek közül minél többen idővel majd meghatározó játékosai legyenek a klubnak, amire reális lehetőséget látunk, na, akkor beszélhetünk majd sikerről!

Gratulálok a CSAPATNAK!! Külön köszönjük a szülőknek, illetve a törzsszurkolónknak Molnár Tibi bácsinak a biztatást!!!! „CSAK AZ EGER!!”

Kövesd csapatunkat az Instagramon is, csak egy kattintás!


Vélemény, hozzászólás?