U15: “Elért minket az Eger-tábla szindróma”

U15: Dunaújváros-Eger Se 4-1 (0-0)
Sipos Lajos vezetőedző értékelése: Az U15-ös csapat Dunaújvárosba volt hivatalos a következő bajnoki meccsére, három sérültünk Demeter Buda, Gergely Zsolt és Nagy Benedek nélkül.
A mérkőzést nem kezdtük jól, és ehhez következetesen ragaszkodtunk egész idő alatt…
Az ellenfél nagy energiákat mozgósított az első perctől fogva, bátran letámadott és igen sok alkalommal hibára kényszerített. Az első félidőben szinte csak a védekezéssel voltunk elfoglalva és elvétve tudtunk támadást felépíteni, de ezzel együtt sikerült kapott gól nélkül megúszni kapusunk Racsek Zoli hathatós segítségével.
A szünetben több futást és kommunikációt, valamint harcosabb hozzáállást kértünk, amiből sajnos nagyon keveset kaptunk. Az első percben ráadásul Neufeld Tomi összefejelt az ellenfél egyik játékosával, így elővigyázatosságból cserére került sor. Hiánya végképp rányomta a csapat teljesítményére a bélyegét.
A vége négy kapott és egy lőtt gól lett…
Bár csapatmunkában és bizonyos játék helyzetek megoldásában látható előre lépés az szembetűnő, hogy idegenbe utazáskor az Eger tábla elhagyása negatívan hat a játékosok zömére, mely probléma megoldása kell hogy legyen az egyik legfontosabb feladat a jövőben.

Kövesd csapatunkat az Instagramon is, csak egy kattintás!


Vélemény, hozzászólás?