U16: Csillagos ötös….

A szezon utolsó idegenbeli fellépésén, Budapesten volt jelenése az U16-os korosztálynak, ahol a BVSC-Zugló vendégeként lépett pályára.

Gyetván Krisztián vezetőedző értékelése: Esélyeshez méltóan kezdték a fiúk a mérkőzést, ahol már az első sarokrúgásunkat sikerült gólra váltani, ami meghatározta a mérkőzés kimenetelét. Az egész
mérkőzésen uraltuk a játékot és alakítottuk ki a gólhelyzeteinket, amiből sikerült ötöt gólra váltani. Jó volt nézni, hogy a gyerekek, magabiztosak és élvezik a játékot, mindezt tették úgy, hogy a hét közepén elég mélyen voltak. Csak ismételni tudom a korosztállyal foglalkozó stáb véleményét, hogy rengeteg tehetség van a korosztályban, akikkel élmény együtt dolgozni, minden nehézség ellenére, valamint jár a köszönet a szülőknek, akik az ősszel minden idegenbeli mérkőzésen hazai pályát teremtettek nekünk!

A három gót szerző Koczka Krisztofer értékelése:
Személy szerint én nagyon büszke vagyok a csapatra. Mindenki próbálta teljesíteni az edzők által kért
feladatait, ami szerintem ment is kisebb hibákkal, de rögtön próbáltuk kijavítani ezeket. Egész mérkőzésen mi domináltunk a pályán, de ehhez kellet a mentális és a technikai felkészültség,
amit megbeszéltünk az öltözőben. A meccs kezdete után hamar megszereztük a vezetést Németh
Gábor fejes góljával, ami megadta a lendületet a csapatnak majd a saját gólommal fordultunk a
második félidőre. Ugyan olyan lendülettel kezdtük a második játékrészt, mint az elsőt sok helyzetet
alakítottunk ki, de nem mindegyiket sikerült gólra váltani. Majd újabb két találatommal bebiztosítottuk a
győzelmet, a cserék nagyon jól szálltak be a mérkőzésbe, így hatékonyak tudtunk maradni egész mérkőzésen. A meccs vége előtt Kelemen Balázs góljával végleg magunknak tudhattuk a győzelmet. A saját teljesítményemmel meg vagyok elégedve, de van, még miben fejlődnöm örülök, hogy gólokkal tudtam a csapatot segíteni. Hátra van azonban még az utolsó mérkőzés az őszi szezonban, amin kötelező itthon tartanunk a három pontot. Addig is hajrá ESE!

Koczka Krisztofer gólszerző

 

Kövesd csapatunkat az Instagramon is, csak egy kattintás!


Vélemény, hozzászólás?