U9: Tornagyőztes lett Szegeden a csapat

A kora reggeli ébredés és 3,5 órás buszozás után ékeztünk meg Szegedre, ahol ezúttal teremben rendezték az U9-es fordulót, remek körülmények között a Szent Gellért Fórumban. A tornát 2 külföldi csapattal rendezték meg, hiszen szerbiából a Spartak Subotika, illetve Romániából az FC Ineau is meghívást kapott.
A csoport: Szeged-Csanád Grosics Akadémia, Spartak Subotika, Eger SE
B csoport: Pécsi MFC, Szeol SC-Szeged, FC Ineau
Eredmények: 
  • Eger SE-Spartak Subotika  0-0
  • Eger SE-Szeged-Csanád Grosics Akadémia 2-1 (Czank Csongor, Kereszturi Olivér)
  • Eger SE-Spartak Subotika 2-1 (Czank Csongor, Kereszturi Olivér)
  • Eger SE-Szeged Csanád-Grosics Akadémia 2-0
  • (Domoszlai Olivér, Kereszturi Olivér)
  • Döntőben:
  • PMFC-Eger SE 0-1. (Roszkos Lénárd)
Nagy Barbara U9-es vezetőedző értékelése: Az első mérkőzésünket kicsit álmosan kezdtük és próbáltunk alkalmazkodni a számunkra szokatlan parkettához, ahol teljesen másképpen pattan a labda. Nagyon rövid, mindössze 10 perces mérkőzéseket játszottunk, úgyhogy esetleges kapott gólnál, rövid időnk maradt a fordításra. Nagyon hasznos mérkőzéseket tudtunk játszani és büszkén mondhatom a mutatott játékunk mindig szebb és jobb volt ellenfelünknél.
A gyerekek hatalmas akarattal, igazi CSAPATKÉNT küzdöttek. A mindig lelkes és mindenben támogató szülők, most is kitettek magukért. Egységes szurkolással nem túlozva, tőlünk zengett a csarnok, ami rengeteg erőt adott a gyerekeknek, és nekem is. A döntőben a Pécsi MFC csapatát sikerült legyőznünk és ismét egy tornagyőzelmet ünnepelhettünk.
Az egyik apuka szavaival élve:
“Csodálatos” volt! 
A torna zárásakor, minden csapatból a kiemelkedő teljesítményt díjazták a szervezők. Csapatunkból Czank Csongor kapta az elismerést.
Gratulálunk Csongi!!
Gratulálunk Eger SE U9!!!
Az U9-es tornagyőztes csapat tagjai:
Filep Zalán, Dancs Dominik, Szabó Zente, Tanárki-Fülöp Sára, Kereszturi Olivér, Domoszlai Olivér, Czinege Balázs, Czank Csongor, Roszkos Lénárd
Juhász Örs a mai napon az U10-es csapatot segítette!
Czank Csongor

Kövesd csapatunkat az Instagramon is, csak egy kattintás!


Vélemény, hozzászólás?