U15: ,,Jó játék pont nélkül”

Eger Se-DEAC 1-3 (1-0)
Sipos Lajos vezetőedző értékelése: Utolsó bajnoki mérkőzésünket hazai környezetben a DEAC ellen játszottuk a mély talajú füves pályánkon.
Azt kértem a fiúktól, hogy az előző heti hozzáállásukat vegyék alapul, az legyen az etalon és harcoljanak meg minden labdáért, egyben becsüljék meg azt és bátran legyenek bevállalósak. Így is lett, szinte minden tekintetben azt nyújtották védekezésben, amit kértem, ha kellet a labda vesztésekor vissza támadtak, ha kellet pressingeltek vagy éppen a labda mögé rendeződtek. Támadásban sem tétlenkedtek sokat kezdeményeztek, és ha rámenősebbek lettek volna nem csak egy gólt szereznek.
A két félidőt nem is választanám ketté tekintettel arra, hogy a meccs egészben jó teljesítményt nyújtottak a fiúk, mezőnyben egyenrangú partnerek voltak, bár a támadások befejezésében kell még sokat javulniuk. Mindent elmond, hogy a 53,. percig vezettünk egy olyan csapat ellen, aki még nyáron 6 góllal terhelte meg a hálónkat, mi pedig akkor még kapura sem nagyon voltunk veszélyesek.
A 2. félidőben megfelelő számú csere híján nem tudtunk kellőképpen frissíteni, így néhányan a végére elfáradtak és elvesztették a fókuszt. Mindenesetre jó volt látni, hogy már Mi is képesek vagyunk a játékot irányítani és dominálni.
Most a jó játék még nem eredményezett pontot-pontokat, de tavasszal egész biztosan javulunk e tekintetben is.
Kiemelni nem szeretnék senkit, valamennyi pályára lépő játékos jó teljesítményt nyújtott.
Köszönettel tartozom az u14-es csapat vezetőedzőjének Sóskúti Balázsnak, hogy az őszi idényben számos mérkőzésen- betegségek és sérülések miatti hiányzások esetén- segített kialakítani a mérkőzés keretet, és úgy adott az U15-ös csapathoz fel játékosokat, hogy Ők sem bővelkedtek túlzottan játékosban.

Kövesd csapatunkat az Instagramon is, csak egy kattintás!


Vélemény, hozzászólás?