U13: ,,Mindenkire büszke lehet az ESE!”

A múlt héten két mérkőzést is játszott hazai pályán az Eger SE U13-as csapata. Szerdán a Sajóvölgyét, szombaton pedig a rangadót játszottak a DVTK-val a Felsővárosi Sporttelepen. 
Fűkő Tibor vezetőedző értékelése (Sajóvölgye meccs): Ezt a találkozót ott folytatták a fiúk ahol Kövesden abbahagyták. Számtalan helyzet szebbnél szebb akciók és gólok. Amit szeretnék kiemelni, hogy megint elképesztő koncentrációval hajtották végre a kért dolgokat a fiúk. Onnan kezdve, hogy honnan hova adunk be és hogy érkezünk a kapu elé. A középső zónában 2-3 érintős játékok oldal fordítások, szóval ezt most jó volt nézni.
(DVTK találkozó) Nagyon jó mérkőzést játszottunk. Mindkét csapat jól focizott. Amit nem értek, hogy miért adunk gólpasszt az ellenfél támadójának már a negyedik egymást követő DVTK meccsen, úgy hogy csak az üres kaput kell 2-8 méterről eltalálni.
Néhány kis hibát elvétve nagyon jól és pontosan játszottunk. Sajnos ez a 3-4 hiba sokba került a végén, de a mutatott játékkal, akarattal, küzdeni tudással maradéktalanul elégedettek lehetünk. Nem is tudtunk mást mondani az öltözőben, hogy MINDENKIRE BÜSZKE lehet az ESE.
Szombaton Debrecenben zárjuk az évet szeretnénk ott is hasonló jó játékkal elő rukkolni.
HAJRÁ ESE!

Kövesd csapatunkat az Instagramon is, csak egy kattintás!


Vélemény, hozzászólás?