Futsal NB III.: Nálunk a góllövőlista vezetője

Edzői team-ünk az összetartás, csapatépítés jegyében úgy döntött, hogy közös focit szervez magának. Ehhez ideálisnak tűnt a futsal NB III-ban történő indulás, amelyet a trénerek úgy fogtak fel, hogy minden meccs segíti a közösségépítést. Az első bajnokira egészen Szászberekig kellett utazni az edzések megtartása után, ahova hét edző utazott el és két ifistát is magukkal vittek. A bajnokság őszi részét pedig a Puebla vendégeként fejezte be a gárda. Jelenleg a csapat a tabella alján helyezkedik el, azonban a góllövőlistát játékosunk Dr. Vitányi László vezeti, aki 7 mérkőzésen összesen 19 találatot szerzett. A küzdelmeket a tervek szerint február 28-án folytatja edzői team-ünk. 
Nagy Krisztián játékos értékelése: Ez a csapat alapvetően az egri edzői közösség formálása céljából jött létre, azonban a jó kedv és hangulat mellett minden mérkőzésen szerettem volna győztesként elhagyni a pályát. Ebből fakadóan rossz ránézni a tabellára, viszont látni kell, hogy alapvetően mi nem vagyunk futsalosok, nem is edzünk, készülünk ezekre a meccsekre, de hétről-hétre egyre összeszedettebb játékot nyújtunk. Véleményem szerint kifejezetten jól mutat, hogy a góllövőlistát a mi csapatunk játékosa vezeti (Vitányi).

Ami még a pozitív oldalát illeti, rendkívül jó a társaság, “legendás” történetek születtek és azt gondolom, hogy ami a célja volt ennek a csapatnak a létrehozásában, az maximálisan megvalósult.
Bízom benne, hogy a jövőben több tapasztalatot szerzünk és sikerül megnyerni azokat a találkozókat, amelyeken egyenrangú ellenfelek tudunk lenni.
Dr. Vitányi László a góllövőlista vezetője

Kövesd csapatunkat az Instagramon is, csak egy kattintás!


Vélemény, hozzászólás?