U16 leány: Jelenleg a 2. helyen áll a csapat

Jelenleg a 2. helyen áll a Eger SE U16-os leány csapata az MLSZ Regionális Bajnokság Keleti-csoportjában. 6 győzelemnél és 2 vereségnél járnak. A gárda a Szolnok otthonában kezdett, ahol egy 4-2-re sikerült nyerniük. Majd a harmadik mérkőzésen a Mercedes együttese ellen kaptak ki, novemberben pedig a Gyulai Amazonok győzték le az egri lányokat. A tervek szerint március 18-án az Újpest otthonában kezd az Eger SE U16-os leány csapata.

 

Polányi Petra játékos, U16 leány, Eger SE: Számomra nagyon jó volt ez az év. Az Astra ellen nagyon jó mérkőzést játszottunk, az volt szinte a legizgalmasabb találkozónk. Az Újpest ellen is volt egy szép eredményünk, de főként az Astra volt az, ami bennünk maradt. A meccseken próbáltuk hozni, amit edzésen és mindig mindent megtettünk annak érdekében, hogy sikeres legyen a szezon ezen része.

 

Hegedűs Zsolt vezetőedző, U16 leány, Eger SE: Órákat tudnék beszélni erről a szezonról. Egy teljesen új bajnokságba csöppentünk bele, ahol ismeretlen csapatokkal és sokkal jobb együttesekkel tudtunk játszani ebben a szezonban, mint korábban. Azt gondolom, hogy a lányok nagyon jól vették az akadályt. Egy teljesen új játék rendszert tanultunk meg, 10+1-ben játszunk az előző évekhez képest ez egy nagy változás. Jól sikerült ez a fél szezon, a céljaink azok voltak, hogy egyáltalán megszokjuk ezt a játékrendszert, illetve azt a fajta futballt, ami ehhez szükséges. Sokkal gyorsabb játék már, mint az eddigiek, sokkal jobb csapatok ellen. Jelenleg 2. helyen vagyunk. Nagyon jó mérkőzéseink voltak. Ebben a félévben sokat tanultunk, rengeteg információt gyűjtöttünk, új dolgokat tapasztaltunk meg, amit a lányok a későbbiekben tudnak majd kamatoztatni. Az is nagyon fontos, hogy két játékosunk is bejutott az utánpótlás magyar válogatottba és talán ennél most nincs is fontosabb jelenleg.

 

Kövesd csapatunkat az Instagramon is, csak egy kattintás!


Vélemény, hozzászólás?