U14 leány: A tabella élen a csapat, Csengeri a góllövőlistát vezeti

Jelenleg a tabella élén áll az Eger SE U14-es leány csapata az MLSZ Regionális Bajnokság Észak-Keleti csoportjában. A szezont a Gyöngyös ellen egy győzelemmel kezdte a gárda, majd sorra potyogtak a gólok az ellenfelek kapujába, így a győzelmek is sokasodtak az egri lányoknál. 11 megnyert mérkőzéssel vezetik a bajnokságot, a DVCS-DEAC, valamint a Gyöngyösi AK követi őket. A tervek szerint a csapat február 25-én folytatja a mérkőzések sorát hazai pályán a Gyöngyös ellen. 

 

Farkas Sára játékos, U14, Eger SE: Szerintem nagyon jó volt a szezon, mert mindegyik meccset megnyertük, nagyon szuperül játszottunk szerintem mindegyik meccsen. A debreceni mérkőzés volt a legjobb, ők is győztek minden találkozón, kivéve ellenünk. Nagy megkönnyebbülés is volt egyben, meg fél éven keresztül erre készültünk. Jó érzés volt, hogy nyertünk. Ez volt a legjobb.

 

Németh Kira játékos, U14, Eger SE: Nagyon jó volt a szezon, sokat fejlődtünk. Csapatként meg tudtuk nyerni a debreceni mérkőzést is. Számomra a legemlékezetesebb mérkőzés a gödöllői, valamint az utolsó találkozó volt.

 

Csengeri Lili 26 találatával vezeti a bajnokság góllövőlistáját!

Csengeri Lili játékos, U14, Eger SE: Három korosztály szerepel nálunk. Volt, akinek új volt ez a bajnokság, de ügyesen beleszoktak. Debrecenben dőlt el, hogy ki pihenhet a tabella élén tavaszig. 2-1-re győztünk, így mi vezetjük a listát, 66 gól rúgtunk a félévben és csak 11 találatot kaptunk. Az edzői munkát is kiemelném, hiszen Barbi néni és Reni néni is nagyon összetartóan dolgozik és úgy érzem nagyon sokra viheti még ez a csapat a jövőben. Köszönjük a 2011-es lányoknak, hogy beletették a sok munkát a félévbe, kívánom, hogy a jövőben is ugyan így teljesítsenek. 

 

Nagy Barbara vezetőedző, Eger SE: Nagyon-nagyon büszke vagyok a lányokra, mindenkire. Nagyon keményen dolgoztak azért, hogy mindegyik mérkőzésünkön győztesen tudjunk kijönni. Heti három edzéssel készültünk, volt, hogy négyszer is. Meccsről meccsre, edzésről, edzésre értették meg azt, hogy egy csapatot szeretnénk mindenképpen kovácsolni belőlük. Kolléganőmmel Renivel nagyon sokat dolgoztunk azért, hogy ez megtörténjen, ami az utolsó három mérkőzésre körvonalazódott ki a legjobban. Itt mutatkozott meg az a játék, játék felfogás, győzni akarás, amit ez a csapat igen is nagyon tud. 

 

Kövesd csapatunkat az Instagramon is, csak egy kattintás!


Vélemény, hozzászólás?