Edzőmérkőzés: Eger SE – MTK Budapest II.

Január 7-én szombaton játssza első edzőmérkőzést az Eger SE NB III-as csapata. Az ellenfél az MTK Budapest második együttese lesz a Felsővárosi Sporttelepen 11 órától. A vendégek jelenleg a 7. helyen állnak az NB III-as bajnokság Közép-csoportjában 8 győzelemmel, 3 döntetlennel és 7 vereséggel. Egy ponttal előzi meg őket a Budapest Honvéd második gárdája és 1 pont egyenlőségük van a Szekszárddal. 

Kispál Tamás játékos, Eger SE, NB III.: Boldog új évet szeretnék mindenkinek kívánni. A felkészülésről annyit mondanék, hogy szerintem mindenki hatalmas nagy motivációval, akarattal vágott bele. Mindenki szeretne bizonyítani saját magának és a szurkolóknak, hogy sokkal többre vagyunk képesek, mint a tabellán az adott helyezés mutatja. Az edzőmérkőzések segítenek majd abban, hogy a célunkat elérjük.

Farkas Gábor játékos, Eger SE, NB III.: A héten elkedztük a felkészülést a szezonra és máris egy második csapattal kezdünk, mégpedig az MTK-val. Ez egy felkészítő mérkőzés lesz, ami megtudjuk, hogy milyen állapotban vagyunk és lássuk min kell még javítani, hogy a célunkat elérjük a bajnokságban.

 

Kövesd csapatunkat az Instagramon is, csak egy kattintás!


Vélemény, hozzászólás?