Edzőmérkőzés: Eger SE – MTK Budapest II. 1-2

A hat hetes felkészülési időszak első edzőmérkőzésén az MTK Budapest második együttesét fogadta az Eger SE NB III-as csapata. A Felsővárosi Sporttelepen egészen az első félidő végéig kellett várni az első találatra, azonban a hazaik szomorúságára a vendégek szereztek gólt. A 42. percben Vasvári volt sikeres. Fordulás után a 48.percben már 2-0-ra vezetett az MTK Bene találatával. Később a mérkőzés vége előtt Hadnagy szépített az Eger javára. Így végül 2-1-re nyert az MTK Budapest II. a Felsővárosi Sporttelepen. A folytatásban két edzőmérkőzés vár az Egerre. Január 11-én szerdán 17 óra 30 perctől a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei első osztályában szereplő Hidasnémeti gárdáját fogadják, majd január 14-én szombaton 13 órától, az NB II-es Aqvital FC Csákvár együttese érkezik a Felsővárosi Sporttelepre.

Céró Bálint vezetőedző, Eger SE: Az első edzőmérkőzésen taktikai és eredmény beli elvárásokkal azért nem kellett megküzdenie a csapatnak. Inkább a kondicionális, illetve egy két alapelvi dolgon szerettünk volna javítani, valamint megnézni, hogy hol is tartunk benne. A mérkőzés abszolút elérte a célját rengeteg fiatal és próbajátékos kapott lehetőséget. Volt a találkozónak olyan pillanata amikor 4-5 2005-s születésű fiú volt a pályán és a legidősebb játékos 2002-es volt. Örültem annak, hogy meg tudtam őket nézni egy jó ellénfél ellen. Azt gondolom, hogy az eredmény ilyenkor másodlagos, vereséget szenvedtünk, de voltak lehetőségeink, 11-es szituációink. Ilyenkor az elején még két labdás és két kondi, illetve futó edzés utan ennyit várhatunk el a csapattól. Bizom benne, hogy a következő mérkőzésen még előbb tudunk majd lépni.

Pályára lépett(Eger SE): Szalay Alex, Burger Botond, Fényes Szabolcs, Papp Kristóf, Farkas Gábor, Petrecsko Román, Hegedűs Dávid, Csutora Mihály, Révész Gergely, Kovács Dávid, Simon Attila, Szent-Ivány Szilárd, Juhász Gergő, Kispál Tamás, Hadnagy Bence, Dobler Szabolcs, Gáspár Milán, Vattay Márton, Szabó Martin

 

Kövesd csapatunkat az Instagramon is, csak egy kattintás!


Vélemény, hozzászólás?