NB II.: Vasárnap az MTK ellenfele volt női csapatunk

Felnőtt női csapatunk vasárnap az MTK vendégeként lépett pályára. A játékosok meglehetősen fáradtan találkoztak hajnalban, hiszen előtte már két napja fociztak! Nyáron a Ferencváros és a Diósgyőr akadémiai gárdái ellen játszottunk, most a középmezőnyben található MTK-val mérkőztünk meg.

NB II-es csapatunkban ezen a napon debütált Polányi Petra, Pifku Vivien és Jakab Zsófia is – utóbbi nem is akárhogyan, hiszen mesterhármassal szakította be a felnőtt együttesünk kapuját!

Könczey Zsolt MTK U19 vezetőedző: Hasznos volt számunkra ez a mérkőzés, hiszen tudtuk, hogy egy ügyes és motivált csapatot fogadunk. Eleinte jól kezdtünk, de ellenfelünk kontrái veszélyesek voltak, így picit vízilabda mérkőzés alakult ki az összecsapásból. Ami szerintem jó dolog, hiszen élvezhető volt a mérkőzés mindenki számára és azt gondolom, hogy a célját mindkét csapat elérte. Köszönjük a mérkőzést, sok sikert az Eger csapatának.

Dr. Vitányi László, vezetőedző: Sajnos több játékost is nélkülöznünk kellett a mérkőzésre, amely miatt nem a legideálisabb összeállításban tudtunk pályára lépni és csak 16 játékossal utaztunk el és sajnos különböző okok miatt az első tíz percben hármat is cserélnem kellett. Rengeteg fiatal labdarúgó van a keretünkben, így a mérkőzésen rendkívül hasznosak nekünk. Több tehetségünk is most lépett először pályára az első csapatban, de egyértelműen számítunk rájuk a későbbiekben is. Köszönjük az MTK-nak a lehetőséget, sok sikert nekik a továbbiakban!

MTK U19 – EGER 9-4 (4-2)

Egri gólok: Jakab Zsófia (3), Bukta Nikolett

EGER: Varga Janka – Pifku Vivien, Nagy Zita, Kovács Fanni, Szívósné Bozsó Renáta – Mátyás Patrícia, Malinovszky Cintia, Dr. Borosi Dorina, Berencsi Bernadett – Vágó Anikó, Jakab Zsófia. Csereként pályára lépett: Stránszki Alexandra, Polányi Petra, Bíró Petra, Gyöngy Gréta, Bukta Nikolett.

Felnőtt női csapatunk a futsal NB II-ben lép legközelebb pályára, majd a következő hazai mérkőzése január 29-én lesz, amikor a Kassát fogadják az Északi Sporttelepen, amelyre minden érdeklődőt várnak a lányok!

 

Kövesd csapatunkat az Instagramon is, csak egy kattintás!


Vélemény, hozzászólás?