U11 leány: A kislányok nagy napja!

MagicBall Leány Utánpótlás Labdarúgó Torna

Remek szervezésű budapesti tornán volt lehetősége részt vennie a Eger SE U11-es leány csapatának a múlt hétvégén Budapesten, ahol a magyar női labdarúgás neves klubjai is képviseltették magukat, illetve olyan leány egyesületek vettek részt, ahol már egész kiskorban elkezdik a lányoknál az utánpótlás képzést. A 8 csapatos tornán a csoport 2. helyén végeztek az egriek. Így az A csoport 2. helyezettjével (Újpest) játszottak a 3. helyért és sikerült is megszereznünk a bronzérmet!

Eredmények:
Eger-Szekszárd 4-0
Eger-Tatabánya 1-0
Eger-MTK 0-1
3.helyért: Eger-UTE 2-1

A bronzérmes csapat tagjai:
Liktor Nina (kapus), Bakondi Szonja, Kovács Emma Dominika, Tanárki-Fülöp Sára, Tanárki-Fülöp Panna, Czinege Laura, Majoros Hanna, Dragán Flóra, Erdőházi Gréta.

Tanárki-Fülöp Panna különdíjban részesült, bekerült a torna válogatottjába, legjobb
játékosnak választották a szervezők!

Nagy Barbara edző értékelése: Kislány csapatunk nagy napja volt ez. Ezzel a korosztállyal nem igazán volt még részünk egy kifejezetten U11-es leány tornán részt venni, nagyon örültünk a lehetőségnek, hiszen nem sokszor adatik meg hasonló korú lányokkal játszaniuk. 4 mérkőzésen mutattuk meg mit tudunk, melyek nagyon hasznosak voltak. A lányok, önbizalmat, tapasztalatot és ami a legfontosabb élményeket szereztek. Remélem még több ilyen lehetőségünk lesz majd a jövőben!

 

Kövesd csapatunkat az Instagramon is, csak egy kattintás!


Vélemény, hozzászólás?