NB III.: A hét harmadik edzőmérkőzése következik

Január 21-én szombaton a Bánk-Dalnoki LA csapatát fogadja az Eger SE NB III-as gárdája. Az ellenfél jelenleg a Közép-csoport 17. helyén áll 4 győzelemmel és 14 vereséggel. A Felsővárosi Sporttelepen 13 órától kezdődik a találkozó. 

Simon Attila játékos: Elég intenzív a felkészülés és azt mondhatom, hogy ez a hét, de főként a következő lesz a csúcsterhelés. A héten három edzőmeccsel tarkítottuk a felkészülést. Jövő héten is két komoly erőpróba lesz a Budaörs, illetve a Fülek ellen. Onnantól kezdve már a frissítésen lesz a hangsúly. Ennek most van itt az időszaka, természetesen senki sem ezt az időszakot várja, de ez a szükséges rossz, kategória, ami kell, hogy alapállóképességet, lendületet adjon a bajnokságra. Ezt el kell végezni és biztos vagyok benne, hogy olyan szinten tudjuk kamatoztatni ezt, hogy bőven pontokban fog megmutatkozni a tavasszal. Biztos vagyok benne, hogy egy nagyon sikeres tavasz elé fogunk nézni.

Hadnagy Bence játékos: Ez a hét nagyon kemény volt, jövő héten lesz a csúcsterhelés, majd a frissítés időszaka is eljön. Folyamatosan gyakoroljuk a taktikai elemeket és azt gondolom, hogy jó úton haladunk az első bajnoki felé, amit sikeresen szeretnénk venni.

 

Kövesd csapatunkat az Instagramon is, csak egy kattintás!


Vélemény, hozzászólás?