Női NB II-es csapatunkban a télen több változás is várható!

Az utánpótlás csapattól a felnőtt együttes keretéhez került Pifku Vivien és Polányi Petra. Mindkét játékos 2024 nyaráig kötelezte el magát klubunkkal.

A védőként bevethető Vivien nálunk kezdte a labdarúgást, amely során kétszer is U16-os bajnoki címet ünnepelhetett, míg a középpályásként szereplő Petra Viviennel együtt szerzett bajnoki címei mellett a fiú bajnokságokban is szerepet kapott!

                                       

Dr. Vitányi László vezetőedző: Nagyon örülök, hogy a két játékos elkötelezte magát hozzánk, mert úgy gondolom fényes jövő állhat előttük. Természetesen esetükben nem szerződésekben kell gondolkodni, mert mi még hiszünk az adott szóban. Felvázoltuk mit tudunk kínálni és mit kérünk az előttünk álló másfél évben, amelyhez a két labdarúgó csatlakozott és abban maradtunk, hogy semmilyen megkeresés esetén sem távoznak nyáron tőlünk.

 

Ezzel egyidőben eldőlt, hogy Malinovszky Cintia elhagyja az együttest és a Nyugati csoport harmadik helyén álló Csepel játékosa lesz. Cinti Ausztriából tért vissza hozzánk, ahonnan számítva meghatározó játékosunk volt. Bal oldali középpályásként 19 bajnokin 4 gólt szerzett és fogadta el a fővárosi csapat invitálását.

Dr. Vitányi László vezetőedző: Köszönjük Cintinek, hogy a külföldi kalandok után minket választott és erősítette együttesünket. Nem titok, hogy a posztjára már megvan a kiszemeltünk, ettől függetlenül nagy érvágás a távozása. Sok sikert kívánunk neki és Egerben bármikor szívesen látjuk újra.

Kövesd csapatunkat az Instagramon is, csak egy kattintás!


Vélemény, hozzászólás?