A hét második edzőmérkőzésén az Eger SE második csapatával játszott az Eger SE NB III-as gárdája. A találkozót az első számú csapat nyerte meg 2-0-ra. A héten még egy felkészülési meccs vár az NB III-as együttesre a Bánk ellen 13 órától a Felsővárosi Sporttelepen. A következő héten a Budaörs vendégei lesznek az egri fiúk, majd a Fülek érkezik. A bajnokság tavaszi fordulói előtt pedig a Szolnok együttesével főpróbázik az NB III-as csapat február 5-én, vasárnap. 

Céró Bálint vezetőedző, (NB III.) értékelése: Csapatunk minden megmozdulásán látszott már a fáradtság, ennek ellenére mind támadásban mind védekezésben igyekeztek a tanultakat hasznosítani. Ez még dinamikus mozgásokkal nem párosult. Tartalék csapatunk fiataljai remekül, szervezett játékkal jó erőfelmérőt biztosítottak számunkra. Sok sikert kívánunk a srácoknak a téli felkészülés további részére.

Nagy Krisztián vezetőedző, (megye I.) értékelése: Négy nap közös munka után többet kaptam vissza, mint amire számítottam, a hozzáállás extra volt. Amit a héten gyakoroltunk azt védekezésben megvalósítottuk, labdabirtoklásban nagyon pozitív dolgokat csináltunk a pályán. Azt gondolom, hogy mindkét csapat számára hasznos mérkőzés volt.

Gólok: Berki, Tóth 2-0

Eger SE (NB III.): Szabadkai, Burger, Juhász, Hadnagy, Dobler, Király, Vattay, Scmidt, Szabó, Koczka, Berki Cserék: Tóth, Csutora, Kispál, Németh

Eger SE II.: Szent-Ivány, Lázár, Daru, Tolvaj, Rab, Nyilas, Sóskúti, Bakondi, Gáspár, Jacsó, Bozó, Cserék: Fabók, Seres, Terjék, Petz, Kovács, Szikora

Kövesd csapatunkat az Instagramon is, csak egy kattintás!


Vélemény, hozzászólás?