NB III.: Irány Hatvan, vasárnap!

Február 12-én, vasárnap az FC Hatvan vendége lesz az Eger SE. Az NB III-as labdarúgó-bajnokság a 21. fordulóval folytatódik, a találkozót 14 órától rendezik meg a Hatvani Népkert Stadionban. Az egriek jelenleg a 14. helyen állnak 7 győzelemmel, 3 döntetlennel és 10 vereséggel, ebből egyszer a Hatvantól kaptak ki. Így van miért revansot venniük a egrieknek. 

Hegedűs Dávid csapatkapitány, Eger SE: Úgy gondolom a felkészülésünk jól sikerült. Végig vittük azt a programot, amit a szakmai stáb eltervezett. Kisebb sérülésekkel, betegségekkel megúsztuk. Gondolok itt arra, hogy nem volt olyan játékos, aki több hetet hagyott volna ki. Az új játékosoknak is sikerült beilleszkednie. Ez egy olyan közösség, ahol ez könnyen meg ezt én is tapasztaltam annak idején. Bízom nagyon abba, hogy sikeresebb tavaszt fogunk produkálni, van hiányérzetem nemcsak nekem, hanem a játékostársaimnak is, a szakmai stábnak és a szurkolóknak is. Szeretnénk az elmúlt fél év, az elmúlt évek eredményeit kicsit felül múlni. Hozza ki mindenki magából a maximumot. Mindenki tegye ki a szívét a pályára, az elejétől a végéig!

Kovács Dávid játékos, Eger SE: A holnapi mérkőzésre felkészültünk. Mentálisan rendben van a brigád. Az új játékosok is beilleszkedtek ebbe a közegbe, erősítést jelentenek nekünk. Bátran kimerem jelenteni, hogy győzelmi esélyekkel indulunk Hatvanba. Ősszel volt egy elég súlyos vereségünk, ami miatt szeretnénk revansot venni. Szerintem mind játékban, mind mentálisan, csapategységben jól nézünk ki. Úgy gondolom, szép tavasz elé néz a csapatunk és az egri labdarúgás is. Szeretnénk minden szurkolót megkérni, hogy amennyien tudnak jöjjenek el és buzdítsák a csapatot, mert ez a tavasz jobban fog sikerülni, mint az előző. 

 

 

 

 

 

Kövesd csapatunkat az Instagramon is, csak egy kattintás!


 

Vélemény, hozzászólás?