Dr. Vitányi László vezetőedző: ,,Büszke vagyok a lányokra, hogy sikerült jól játszaniuk!”

Edzőmérkőzést játszott az Eger SE NB II-es csapata. Az ellenfél a Diósgyőr U19-es gárdája volt Miskolcon. 

DVTK U19 – EGER SE 2-3 (2-0) Egri gólok: Pintér Petra (2), Bukta Nikolett

Dr. Vitányi László vezetőedző értékelése: Úgy gondolom, hogy egy akadémiai legmagasabb korosztály ellen játszani, akinek az első csapata a legmagasabb osztályban szerepel mindig óriási kihívás és megtiszteltetés, hisz a realitás több gólos vereséget sejtet. Ezért nagyon komolyan készültünk a Diósgyőr ellen, hisz ellenfelünk mindezek mellett csúcsra volt járatva, hiszen a következő hétvégén már bajnokit játszik. Az alapelvek betartása és az átmenetek gyorsasága fő volt a célkitűzés a mérkőzésre. A találkozó egész jól sikerült, de a második félidő különösen. Büszke vagyok a lányokra, hogy sikerült jól játszaniuk. Polányi Petra kiváló játékkal ünnepelte születésnapját – így teljesen megérdemelten részesül egy Happy Meal menüben.

 

DVTK:

Székely Eszter – Szolemájer Leila, Zahár Flóra (18 NB1-es kerettagság), Garabecz Veronika (3 NB1-es kerettagság), Kemenyiczki Laura, Szilvási Nelli, Myhal Anastasia, Katona Flóra (3 NB1-es kerettagság), Horváth Lili (47 NB1-es kerettagság), Majnár Alíz, Varga Eszter.

Cserék: Bánsági Hanna, Farkas Napsugár, Németh Lilla, Megyes Zsófia, Képes Jázmin, Keczán Fruzsina:

Vezetőedző: Bánföldi Zoltán

 

EGER:

Huszár Viktória – Kalóz Zsuzsa, Nagy Zita, Polányi Petra, Szívósné Bozsó Renáta – Dr. Borosi Dorina, Pintér Petra, Bíró Petra, Kovács Nelli – Kota Szabina, Bukta Nikolett

Cserék: Mátyás Patrícia, Szunyogh Nikolett

Vezetőedző: Dr. Vitányi László

 

Következő meccs: Február 17. (péntek) 13:00 MOL FEHÉRVÁR (NB I.) – EGER

 

Kövesd csapatunkat az Instagramon is, csak egy kattintás!


Vélemény, hozzászólás?