NB II.: Újabb erőpróbán vannak túl a lányok

Újabb mérkőzéssel készült az NB II-es nő labdarúgó-bajnokság tavaszi fordulóira az Eger SE csapata. A MOL Fehérvár meghívására utaztak a lányok az ellenfélhez pénteken délután. A hazai csapat jelenleg az NB I-es bajnokság 9. helyén áll. 

MOL Fehérvár FC – Eger SE 3-1 (2-1)

Egri gól: Pintér Petra

Dr. Vitányi László vezetőedző értékelése: Utolsó pillanatokban jött a felkérés és bár több hiányzónk is volt, de akkora megtiszteltetés volt a meghívás, hogy mindenképp elakartunk menni. Sajnos péntek reggelre újabb megbetegedések lettek, ezért a tervezettnél szűkebb kerettel érkeztünk – kapust pedig a megbeszéltek alapján a hazaiak biztosítottak. Az első hat percben két gólt kaptunk, de utána felvettük a kesztyűt. A csajok nagy akarattal, nagy küzdéssel és szuperül játszottak. Sokkal többet kaptam a mérkőzéstől és a lányoktól, mint amennyit vártam. Bár értelemszerűen a hazaiak domináltak, de több edzésen gyakorolt elemet is újra láttam. Büszke vagyok a csajokra, szuperwomenek voltak! Köszönjük a MOL Fehérvár FC meghívását!

Eger:

Németh Noémi – Kovács Fanni, Nagy Zita, Polányi Petra, Szívósné Bozsó Renáta – Gyöngy Gréta, Csehi Kincső, Kóka Jázmin, Pintér Petra, Kovács Nelli – Bukta Nikolett

Csereként játszott:

Bíró Petra, Jakab Zsófia, Smuczer Mira

 

Kövesd csapatunkat az Instagramon is, csak egy kattintás!


Vélemény, hozzászólás?