U19: Vereség az Alsóház első mérkőzésén

Az MLSZ Regionális U19-es bajnokságban az Északkelet B-csoportjában szerepelt az Eger SE csapata. Itt 12 mérkőzésből 4 találkozót nyertek meg, 2 döntetlent játszottak és hatszor kaptak ki. Így a bajnokságot az Alsóházban folytatják.

 

 

Olyan csapatokkal kell szembenézniük, mint az FC Hatvan, az Újpest, vagy a Vác. Az Alsóház első mérkőzésén a Dunakeszi vendégei voltak az egriek február 25-én, szombaton. 

 

 

Az első találat a 7. percben érkezett, ekkor a hazai csapat játékosa Benedek volt eredményes. Az első félidőben végül több gól nem született. Fordulás utána egészen a 60. percig kellett várni egy újabb sikeres támadásra. Ekkor szintén Benedek talált be az egriek kapujába, majd még két találat érkezett a házigazdáktól Erdész és Horváth révén. Az egriek egyetlen gólját Koczka szerezte a 90. percben. A találkozón 4-1-es dunakeszi győzelem született. A folytatásban az Újpest együttesét fogadja az Eger SE U19-es csapata a Felsővárosi Sporttelepen március 4-én, szombaton. A találkozót 14 órától rendezik meg.

 

Kövesd csapatunkat az Instagramon is, csak egy kattintás!


 

Vélemény, hozzászólás?