Józsa Marcell: ,,Megfelelő választásnak gondolom a fejlődésem szempontjából az Egert.”

Józsa Marcell Ádám a Bánk-Dalnoki LA együttesétől érkezett az Eger SE NB III-as csapatához a téli időszakban. Több felkészülési mérkőzésen játszott már egri színekben többek között a Bánk ellen is Felsővárosi Sporttelepen. A bajnokságban pedig a Békéscsaba második gárdája ellen lépett először pályára az Egerrel. A Bánknál 15 esetben volt kezdő és 4 találatot szerzett. A Bánk SE számára a Vasas Futball adta kölcsön nyáron. 

Miért döntöttél az Eger mellett? 

A klub már korábban is többször megkeresett, de most télen sikerült mindkét fél szempontjából jó megállapodást kötni. Úgy gondolom, hogy egy NB III-as csapathoz képest erős kerettel rendelkezünk és a körülmények is felülmúljak ezt a szintet, így megfelelő választásnak gondolom a fejlődésem szempontjából.

Hogy érzed magadat a csapatban?

Jól érzem magam a csapatban, több korábbi csapattársam van, jó hangulat van az öltözőben és remélem ez az összhang majd a tavasz folyamán az eredményekben is megmutatkozik.

Mi a célod itt a gárdánál?

Természetesen a legfontosabb, hogy a klub minél előrébb végezzen a tabellán és én ezt pedig minél több játékperccel, jó játékkal, gólokkal/gólpasszokkal tudjam segíteni.

 

Fotó: egerse, Ács Melinda

Kövesd csapatunkat az Instagramon is, csak egy kattintás!


 

Vélemény, hozzászólás?