U9: ,,Jókedvvel és győzni akarással játszottunk minden meccsen.”

AQUA YOUTH TALENT CUP, TÖRÖKBÁLINT

Magyarország legjobb korosztályos csapataival találkozott az Eger SE U9-es csapata az elmúlt vasárnap, ahol értékes mérkőzéseket játszottak.

2014-es korosztály, eredményei:

  • FC DAC – Eger SE 0-6
  • FC Samorim – Eger SE 0-4
  • Nyíregyháza Bozsik LA – Eger SE 1-1
  • Szeged Grosics LA – Eger SE 2-2
  • OFM Győr – Eger SE 0-0  (büntetőkkel a győri csapat jutott be a legjobb 4 közé, majd a későbbiekben megnyerte a tornát)
  • Szeged Grosics LA – Eger SE 0-3
  • Slovan Bratislava – Eger SE 3-0

Nagy Barbara edző értékelése: Nem volt könnyű ellenfél számunkra, minden egyesület a legjobb játékosaival jött erre a rendezvényre. Így volt ez a mi esetünkben is, az U10-es csapatunknál edző Király Soma és Kovács Barna Áron is velünk tartott. Velünk azonos képességű együttesekkel találkoztunk és játszottunk 7 nagyon hasznos mérkőzést. Nemcsak csapatunkból, de az egész mezőnyben kiemelkedett Kovács Barna Áron gólerős játéka, így Áron a torna gól királyi címét is begyűjtötte. Mezőnymunkában  és győzni akarásban Király Soma, Juhász Örs és Kun Levente (aki 2015-ös születésűként is kiemelkedik az egy évvel idősebbeknél) nevét szeretném említeni. Nagyon szépen meneteltünk a nap folyamán, a negyeddöntőben az OFM Győr ellen kapufáig és helyzetekig jutottunk, így gól nélküli döntetlen után jöttek a büntetők, ahol a végén most nem mi örülhettünk. Nem szomorkodtunk a továbbiakban, jókedvvel és győzni akarással játszottunk a következő mérkőzéseken is. Készülünk a következő nagy tornánkra, ami ezúttal külföldön, a horvátországi kisvárosban Umagon lesz.

Az Eger SE U9-es csapata:

Filep Zalán, Dancs Dominik (kapusok)

Kovács Barna Áron, Juhász Örs, Czinege Balázs, Király Soma, Roszkos Lénárd, Szabó Zente, Kun Levente, Lévai Marcell Áron.

A torna gólkirálya: Kovács Barna Áron 

 

Kövesd csapatunkat az Instagramon is, csak egy kattintás!


 

Vélemény, hozzászólás?