U13: Győzelem a tavasz első mérkőzésén

U13: ESE-Nyíregyháza (3-0)

Szombaton lejátszotta az idei első tét mérkőzését az Eger SE U13-as csapata. A Felsővárosi Sporttelepen a Nyíregyháza Spartacus FC gárdáját fogadták. A találkozó alatt három gól született (2 Salga, Szabó) a hazaiak javára, így az egri fiúk nyertek 3-0-ra. Az MLSZ Országos bajnokság 17. fordulójában a DEAC vendége lesz az Eger március 19-én, vasárnap. 

Fűkő Tibor edző értékelése: Ez elmúlt hetek sérülései és betegséghullámai miatt izgulva vártam a mérkőzést. A játékkal az előjelek miatt nem lehetünk elégedetlenek, de azért az egyéni teljesítményeken rendesen meglátszott, hogy erőben lesz mit vissza pakolni az edzéseken a legényekbe.

Ami nagyon pozitív volt, hogy azt a néhány taktikai kérést maradéktalanul sikerült végrehajtani. A labdás ellenfél állandó nyomás alá került, minimális volt a ki nem kényszerített eladott labda. Az átmenetekre túlnyomó részt jól reagáltak a fiúk. Egyedül a helyzetkihasználásunkban találnék kifogásolni valót.

Bízunk a betegségmentes napokban !

Hajrá ESE !! 

A Kisvárda ellen indította volna a csapat a tavaszt, azonban ezt a mérkőzést elhalasztották. A találkozót május 24-én, szerdán pótolja a két gárda.

Kövesd csapatunkat az Instagramon is, csak egy kattintás!


Vélemény, hozzászólás?