Megye I.: Az irány Egerszalók

A Heves vármegyei első osztályú labdarúgó-bajnokság előző fordulójában az Eger SE  második csapata szabad hétvégés volt. A tavaszt pedig egy 2-1-es győzelemmel nyitották a Bélkő SE-Bélapát ellen március 4-én. Ezen a szombaton pedig az Egerszalók vendégei lesznek az egri fiúk. Ellenfelük jelenleg a 6. helyen áll 6 győzelemmel, 4 döntetlennel és 3 vereséggel, az Eger pedig a 12. a tabellán. A bajnokságot továbbra is a Gyöngyösi AK vezeti. A 16. forduló 15 órakor kezdődik az Egerszalók SE Sporttelepen.

Lázár Levente játékos, Eger SE II.: A tavaszi szezont jól kezdtük, hiszen három ponttal sikerült távoznunk Bélapátfalváról. Két hetük volt felkészülni az egerszalóki derbire, mivel az előző hétvégén pihenősök voltunk. Az edzéseken sokat dolgozott a csapat, bízom benne, hogy ez szombaton a pályán is megmutatkozik majd és sikerül pontokkal távozni Szalókról. Hajrá ESE!

Gáspár Milán játékos, Eger SE II.: Jó startot vettünk, hiszen az első mérkőzésen legyőztük a Bélapátfalva együttesét. Szombaton véleményem szerint egy taktikailag fegyelmezett és felkészült brigáddal fogunk Egerszalókra utazni. Ellenfelünk egy jó csapat, tele jó játékossal, viszont a mi téli felkészülésünk és a heti belefektetett munkánk által képesek vagyunk a 3 pont megszerzésére. Ezzel a céllal vágunk bele a hétvégi találkozóba, ahol egy győzelemmel elmozdulhatunk a tabellán jelenlegi pozíciónkból. Hajrá Eger!

Kövesd csapatunkat az Instagramon is, csak egy kattintás!


Vélemény, hozzászólás?