Folytatja a 2022-23-as szezont az NB II-es női labdarúgó-bajnokságban az Eger SE csapata. Az őszt a Monor SE vendégeként zárták, sajnos vereséggel. Jelenleg a lányok a 9. helyen állnak, két győzelmet tudhatnak maguk mögött. 

 

A Keleti-csoport 12. fordulójában, március 18-án, a jelenleg harmadik érkezik a Felsővárosi Sporttelepre, az Eger SE-hez, a találkozó 15 órakor kezdődik. 

Több utánpótlás korú játékos csatlakozott télen a felnőtt női gárdához, köztük Polányi Petra is.

Polányi Petra játékos, Eger SE: A felnőttek mindent megtesznek annak érdekében, hogy segítsenek nekünk fejlődni és próbálnak mindenben támogatni minket. Sokkal másabb, mert keményebb és nyilván hozzá kell szokni az új környezethez, az új edzőhöz, de szerintem teljesen jó a csapat és az edző is. Az edzéseken megteszek mindent annak érdekében, hogy kezdő legyen nyilván a tréner döntésétől függ. Úgy gondolom, hogy nyerhető a meccs, de ez attól is függ, hogy hogyan állunk hozzá.

Több érkező játékosa is van az Eger SE NB II-es női csapatának, köztük Kota Szabina is. 

Kota Szabina játékos, Eger SE: Tiszafüredről érkeztem, nagyon jól érzem magamat. Debrecenben fociztam hat évig, előtte pedig Szolnokon játszottam. Úgy gondolom, hogy most egy nagyon jó közösségbe, sikerült beilleszkednem, mondhatni, hogy minden jó. Úgy gondolom, hogy a Vasas egy elég jó csapat, nem hiába állnak a harmadik helyen a tabellán. Eléggé nehéz mérkőzés elé nézünk, de úgy gondolom, hogy kellően felkészültünk. Laci elég pörgős edzéseket tart tehát, nem lesz hiányunk semmiben. Remélem pozitív meglepetéseket fogunk okozni.

Az újak és az utánpótlás mellett természetesen a ,,régi” játékosok is sokat várnak a mérkőzéstől.

Borosi Dorina játékos, Eger SE: A szombattól azt várom eredménytől függetlenül, hogy mindenki nyújtsa azt a teljesítményt, amit edzéseken szokott. Igyekszünk majd megnehezíteni az ellenfél dolgát. Úgy gondolom, ha mindenki odateszi magát, akkor nem lesz gond.

 

 

Kövesd csapatunkat az Instagramon is, csak egy kattintás!


 

Vélemény, hozzászólás?