U12: Hatalmas munkát tettek le a pályára a játékosok

Az elmúlt vasárnap a 17. fordulót játszotta le az Eger SE U12-es gárdája az MLSZ Országos bajnokságban. Az Észak-Kelet csoportban a DEAC vendégei voltak a fiúk. A találkozót a hazai együttes nyerte meg. A következő mérkőzésen a Mezőkövesd csapatát fogadják az egriek március 25-én, szombaton 12 órától. 

Káplár Tamás vezetőedző értékelés:  A hétvégén ezúttal Debrecenbe utaztunk, ahol a DEAC korosztályos csapata fogadott minket. A gyerekek látszólag túlléptek az előző heti motiválatlan játékon, és teljesen más arcukat mutatták ezúttal.
A gyerekek végig szervezetten, fegyelmezetten játszottak, védekezésben összeszedettek voltak. A mérkőzés előrehaladtával egyre több helyzetet dolgoztunk ki, sok támadást fejeztünk be kapura lövéssel. A játék képe nem tükrözi az eredményt, a kapu előterében sajnos az ellenfél volt szerencsésebb, de jár a gratuláció az egri gyerekeknek is! Hatalmas munkát raktak le a pályára, mindenki kiadta magából a lehető legtöbbet! Bár ezúttal sem sikerült megnyernünk a mérkőzést, de emelt fővel sétálhattunk le a pályáról. Így ki lehet kapni, hisz az eredmény nem a lőtt gólokban mérhető.

Játékosok

Szitás Armand, Juhász Martin, Kása-Polonkai Mihály, Móré Kende, Nagy Bulcsú Ábel, Popov Martin, Gál Kristóf, Kovács Zsombor, Magyar Mátyás, Schmitt Benjamin, Tanárki-Fülöp Panna, Erős Gergő

 

Kövesd csapatunkat az Instagramon is, csak egy kattintás!


Vélemény, hozzászólás?