Válogatott meghívók érkeztek!

Míg Berencsi Bernadett Portugáliában tartózkodik az U17-es válogatottal, addig újabb megtiszteltetés érte klubunkat és játékosainkat! Az U16-os korosztályos magyar válogatott április 03-a és 05-e között Lipóton edzőtáborozik, amelyre 3 (!!!) játékosunk is meghívót kapott! 

A meghívók értékét növeli, hogy mindhárom behívott játékos 2008-as születésű, azaz egy évvel fiatalabb, ráadásul akaratukat, eltökéltségüket jelzi, hogy az U16-os korosztályú csapatuk mellett a felnőtt csapat edzéseit is folyamatosan látogatják!

JAKAB ZSÓFIA korábban egy ízben már meghívót kapott az U15-ös válogatotthoz, azonban egy ideje nem érkezett részére behívó. Szóban megbeszéltek alapján 2024-ig klubunkat fogja erősíteni. Korosztályának meghatározó játékosa, de mindamellett már több alkalommal is pályára lépett felnőtt együttesünkben edzőmérkőzésen.

POLÁNYI PETRA szintén 2024 nyaráig biztosan klubunkban marad. Ő eltér a másik két játékostól, hiszen már betöltötte a 15-ik életévét és tehetségét mit sem jelzi jobban, hogy az U16-os csapat mellett, azonnal kezdőként lépett pályára első NB2-es bajnokiján is.

 

PÓCS RÉKA a korosztályos együttese mellett szintén látogatja a felnőtt csapat tréningjeit is. Réka a recski klubbal való együttműködésünk pozitív visszacsatolása, így mindkét klub büszke lehet rá.

Mindhárom játékosunknak, edzőiknek, csapattársaiknak, szüleiknek és természetesen (ahol volt) korábbi klubjuknak is gratulálunk a meghívóhoz!

Bízunk benne, hogy ez csak a kezdet részükre!

HAJRÁ CSAJOK, HAJRÁ EGER, HAJRÁ MAGYAROK!

 

Kövesd csapatunkat az Instagramon is, csak egy kattintás!


Vélemény, hozzászólás?