NB III.: A győzelem lehet csak a cél

A 17. helyen várja az NB III-as labdarúgó-bajnokság 27. fordulóját az Eger SE. Március 26-án, vasárnap a jelenleg 5. helyen álló Tiszafüred vendégei lesznek a fiúk. A hazai csapat 12 győzelemnél, 5 döntetlennél és 9 vereségnél tart. Szeptemberben a Szentmarjay Tibor Városi Stadionban Szabó góljával győzött a Tiszafüred. Az Eger 8 győzelemmel, 6 döntetlennel és 12 vereséggel kieső helyen áll, azonban a tabella elég szoros.

Mivel Céró Bálint az Eger SE vezetőedzőjének összegyűlt az öt sárgalapja, így a mérkőzésen nem ülhet a kispadon. Nagy Krisztián asszisztensedző helyettesíti, akivel mindent megtettek a héten azért, hogy a csapat győzelemmel térhessen haza Tiszafüredről.

Nagy Krisztián asszisztensedző, Eger SE: Speciális helyzetben készültünk a héten erre a mérkőzésre, hiszen a vezetőedzőnk nem lehet velünk a kispadon. Viszont azt gondolom, hogy Bálinttal közösen mindent meg tudtunk beszélni és mérkőzés közben is meg fogjuk tudni oldani mind azt, hogy azok a dolgok megvalósuljanak, amit közösen elterveztünk. A csapat jobban néz ki, mint az előző héten, hiszen a sérültjeink visszatértek. Egy élvezetes, jó mérkőzést fogunk játszani. Bízom benne, hogy három ponttal távozunk Tiszafüredről.

Berki Péter játékos, Eger SE: A csapat úgy érzem, hogy teljesen felkészült. Egy jó mérkőzére számíthatunk. Bízom benne, hogy győzelemmel térünk haza a Tiszafüred otthonából.

A találkozó 16 órától kezdődik a Lipcsey Elemér Sporttelepen. Ezúttal Simon Attila nélkül, hiszen a klub a héten közös megegyezéssel szerződést bontott a labdarúgóval. 

 

 

Kövesd csapatunkat az Instagramon is, csak egy kattintás!


Vélemény, hozzászólás?