NB III.: Erre a győzelemre szükség volt

Győzött az Eger SE NB III-as csapata a 27. fordulóban. A házigazda a Facultas Tiszafüredi VSE együttese volt vasárnap délután. A 36. percben az egriek részéről Jónyer törte meg a gólcsendet, majd nem sokkal később egy hatalmas lövésével már 2-0-ra vezettek a vendégek. Fordulás után az 50. percben Skulka szépített a Füred javára. A mérkőzés vége előtt 10 perccel Kovács értékesített egy szabadrúgást. Majd végül az utolsó sikeres támadást Józsa fejezte be góllal. Így 4-1-re az Eger nyert Tiszafüreden.

Nagy Krisztián asszisztensedző értékelése: Mindent, amire készültünk a Tiszafüredre – akár saját, akár ellenfél játéka – megvalósítottunk. Most sokkal jobb százalékban értékesítettük a lehetőségeinket, ám úgy érzem, hogy hamarabb is le lehetett volna zárni a találkozó végkimenetelét.
Igazi csapatmunka volt, hiszen nem voltunk egyszerű szituációban, hogy Bálint nem ülhetett a padon. A csapat azonban megoldotta ezt, fegyelmezettek voltak és a szívüket-lelküket kitették a pályára.
Jó érzés ennek a csapatnak, ennek a klubnak a része lenni!

Külön öröm a klub számára, hogy Bozó Kornél 2004-es játékosunk debütált az NB III-as csapatunkban, amikor Ablonczy helyére érkezett.

 

Kövesd csapatunkat az Instagramon is, csak egy kattintás!


Vélemény, hozzászólás?