U12: ,,Jó volt őket győzni látni, bízom benne hogy ez további erőket fog megmozgósítani bennük.”

U12: Eger SE – Mezőkövesd Zsóry FC 2-1

Győzelemmel zárta az elmúlt szombatot az Eger SE U12-es korosztálya. Az MLSZ Országos bajnokság 18. fordulójában a Mezőkövesd csapatát fogadta a gárda a Felsővárosi Sporttelepen. Az első találatot az egri Szitás szerezte a 19. percben, majd Varga egyenlített. A mérkőzés utolsó harmadában egy újabb egri találat született Juhász révén. Így 2-1-re győzött az Eger. A következő találkozón a DVTK együtteséhez utazik az U12 április 4-én. 

Káplár Tamás vezetőedző értékelése: Korábban jól szervezett játékkal tudtunk előállni Debrecenben, amit próbáltunk ezúttal is a pályára vinni az elmúlt szombaton. Kissé kapkodó volt a játék mindkét oldalról, azonban többször sikerült egészen a kapusunktól kiindulva támadást építenünk. Az elmúlt hetekben sokat fejlődtünk a labdakihozatalokban és a középpályás védekezésben, amiket ezúttal is öröm volt látni. A múlthéthez képest kissé túlizgulták a gyerekek a találkozót, érződött a kapkodás, de most is helyén volt az akarati tényező.
Több játékost kiemelhetnék külön, akik a megszokotthoz képest más poszton játszottak, de összességében mindenki megérdemli a dicséretet! Jó volt őket győzni látni, bízom benne hogy
ez további erőket fog megmozgósítani bennük a továbbiakra nézve.

Játékosok

Szitás Armand
Juhász Martin
Szűcs Gergely
Móré Kende
Nagy Bulcsú Ábel
Popov Martin
Gál Kristóf
Kovács Zsombor
Magyar Mátyás
Schmitt Benjamin

 

Kövesd csapatunkat az Instagramon is, csak egy kattintás!


Vélemény, hozzászólás?