NB II.: Megyei rangadó következik a női csapat számára

A hétvégén megyei rangadó következik az Eger SE NB II-es női csapata számára, szombaton az FC Hatvan gárdáját fogadják. Az ellenfél jelenleg a 4. helyen áll 6 győzelemmel, 1 döntetlennel és 3 vereséggel. Az Eger pedig a 8. három nyert mérkőzéssel, valamint 8 esetben kikaptak.  Az előző hétvégén csapatunk 5-3-as győzelmet aratott a Kazincbarcika ellen. Az NB II-es női bajnokság megyei rangadója 16 órakor kezdődik a Felsővárosi Sporttelepen.

Smuczer Mira játékos: Szombaton a Hatvan csapatát fogadjuk itthon. Az utóbbi időszakban magas létszámmal edzünk és láthatóan fejlődött a csapat. A múltheti bajnoki mérkőzésen Kazincbarcika ellen sikerült győzelmet aratnunk. Minden megteszünk azért, hogy a Hatvan elleni mérkőzés után is győztesen hagyjuk el a pályát. Hajrá Eger!

Kóka Jázmin játékos: Egész héten keményen készülünk a megyei rangadóra természetesen. Szerintem mindenki a maximumot hozza edzéseken és hétvégén, a meccsen is nyertesen szeretnénk lejönni a pályáról mivel új kaptunk a hétvégi barcikai győzelmünktől. Hajrá Eger!

 

Kövesd csapatunkat az Instagramon is, csak egy kattintás!


 

Vélemény, hozzászólás?