U13: Szombaton a DVTK vendége volt a csapat

Szombaton a DVTK vendége volt a soron következő bajnoki fordulóban az Eger U13-as csapata. A mérkőzés elején a hazaiak voltak először eredményesek, majd Nyolcas egyenlített ki, végül pedig Bánka szerezte meg a vezetést. A 67.percben kiegyenlített a DTVK, nem sokkal később Bozó újra előnyt szerzett az egrieknek, azonban a mérkőzés vége felé a házigazdák ismét betaláltak. Így 3-3-as döntetlen született. Legközelebb a DVSC vendége lesz az Eger április 6-án, csütörtökön 11 órától a Debreceni Labdarúgó Akadémia Edzőközpontban. 

Fűkő Tibor vezetőedző értékelése: Nagy iramú jó mérkőzésen vagyunk túl, ahol akadt jó pár fantasztikus egyéni teljesítmény. Nagy akarással játszott mindkét csapat, de ez nem meglepő hiszen a meccseink általában ebben a mederben zajlanak.

A mérkőzés elején elkövettünk egy helyezkedési hibát, ennek a nagy akarásnak köszönhetően, amit azonnal góllal büntetett a hazai gárda. Nem sokkal később egy szép távoli lövéssel egyenlítettünk. A mérkőzés derekán a vezető gólnak örülhettünk. Az utolsó húsz perc egy gyors gólváltással folytatódott, de már látszottak a fáradtság és a koncentráció hiány jelei, amit mindenki nagy akarattal igyekezett pótolni és ezt nagyon jó érzés volt látni. Sajnos 1 perccel a vége előtt ki tudott egyenlíteni az ellenfél, de panaszra nem lehet oka senkinek, meggyőződésem, hogy mindenki számára hasznos volt a találkozó.

Hajrá ESE!

 

Kövesd csapatunkat az Instagramon is, csak egy kattintás!


Vélemény, hozzászólás?