NB II.: Erős mérkőzés vár a női gárdára

Az Eger SE az NB II-es női bajnokság jelenleg második helyezettjéhez utazik a hétévégén. A Nyíregyháza fogadja a gárdát az örökösföldi sporttelepen. Októberben a Felsővárosi Sporttelepen nyíregyházi sikerül született, de az egri lányok mindent megtesznek, hogy megnehezítsék a házigazdák dolgát. A találkozó vasárnap három órakor kezdődik.

Bíró Petra játékos, Eger SE: Úgy gondolom, hogy egy nehéz mérkőzésnek nézünk elébe, hiszen jelenleg a Nyíregyháza a feljutásért küzd. Én személy szerint minden meccs előtt úgy állok hozzá, hogy nyerni akarok és nyernünk kell ez most sem lesz másképp, viszont a realitás talaján maradva szerintem egy ki-ki meccset tudunk játszani a Szparival. Új igazolásaink által erősödött a brigádunk, továbbá egy összetartó csapatnak lehetek a tagja, és ha ezt meg tudjuk mutatni a pályán, nagy előny lehet a játékban is.

Kota Szabina játékos, Eger SE: Szerintem a bajnokság egyik legnehezebb mérkőzése vár ránk, amire meg volt az előkészület a forduló nélküli hétvégék miatt, szóval az edzések által szerintem sikerült felkészülnünk a jó erőket képviselő Nyíregyháza ellen. A pályán mindenkinek a jobbik formáját kell nyújtania, és a helyzet kihasználásainkat maximalizálni kell, hiszen ezek döntő momentumai lehetnek majd a meccsnek. Bízom abban, hogy a kivételes csapategységünk itt is előnyünkre válik.

 

Kövesd csapatunkat az Instagramon is, csak egy kattintás!


Vélemény, hozzászólás?