Újra hazai pályán játszott az Eger SE második gárdája. A vármegyei bajnokság 21. fordulójában a Hevestherm HevesiLS  csapatát fogadták. Az első találatot az egri Szikora szerezte az 5. percben, majd 20 perccel később érkezett az egyenlítés Besenyei által. Végül az eredmény 1-1-es döntetlen maradt. https://adatbank.mlsz.hu/match/59/10/25595/21/1738168.html

Nagy Krisztián vezetőedző értékelése: Sajnos nem tudjuk átlépni a saját árnyékunkat, hiszen hétről hétre hiába egykapuzunk ellenfeleinkkel, nem tudjuk realizálni gólokban a fölényünket. Nem tudok elmenni szó nélkül amellett, hogy hétről hétre súlyos mértékben tévednek a kárunkra a játékvezetők: Makláron cigányozás maradt büntetlenül, most pedig ziccerben utolsó emberes szándékos szabálytalanság, szándékos kezezés(ek) maradtak büntetlenül a mi kárunkra. Mivel minden meccsünket felvesszük, érdekes összefoglalót lehetne ezekből megvágni. Mindezek ellenére így is gólokkal kellett volna nyerni, hiszen a Heves kétszer jutott el a kapunk közelébe, míg nekünk az üres kapus ziccer sem volt elég a gólszerzéshez.

A bajnokság következő fordulójában ismét hazai pályán játszik az Eger SE második gárdája. Április 29-én a Besenyőtelek érkezik a Felsővárosi Sporttelepre. 

 

Kövesd csapatunkat az Instagramon is, csak egy kattintás!


Vélemény, hozzászólás?