U15: ,,Újabb színek kerültek a palettánkra, de még nincs készen teljes mértékben az alkotásunk.”

U15: MVSC-Eger 1-0 (1-0)

Az Eger SE U15-ös csapata a MVSC-Miskolc vendége volt az MLSZ Regionális bajnokság 21. fordulójában. Egy találat született a találkozón, még pedig a hazai gárda javára.  https://adatbank.mlsz.hu/match/59/0/25972/21/1807168.html

Sipos Lajos vezetőedző értékelése: Nagyszerű időben kevésbé nagyszerű játéktéren játszottuk a soron következő bajnoki mérkőzésünket Miskolcon. Az ellenfél az általunk már ismert játék elképzelésével kezdte a mérkőzést, melyet a szakma célfutballnak hív leginkább. Srácaink hamar lereagálták e játékstílust és hatékonyan védekezték le az ellenfél hosszú labdáit. A megszerzett labdákat túlnyomó részben tudatosan játszották meg és kreatív pozíciós játékkal építették fel a támadásokat. Az tizenhatosnál azonban, még mindig hiányoztak a jó egyéni megoldások, így csak helyzetecskéig jutottunk. Néhány lehetőség a vendéglátó előtt is adódott és egy lesgyanús helyzetből következő szögletet gólra váltott a félidő végén.

A második játékrészben sokat futva, labdát birtokolva nagy nyomást gyakoroltunk az ellenre, aki egyre több hibát vétett, melyből már ziccereink adódtak, számos kaput eltaláló lövés formájában. Mégsem jött az a fránya gól se lábbal 12 méterről, se fejjel 2 méterről….

Összességében majd az egész mérkőzésen a mi akaratunk érvényesült, de még egy két jól elhelyezett “ecsetvonás hiányzott a vászonról”. Ezzel együtt elégedett vagyok a csapat teljesítményével, jól nézett ki kívülről ahogyan a srácok játszottak, összességében sem érdemeltek vereséget.

Ha egyszer kiszakad a gólzsák…

A jók közül is kiemelkedett Neufeld, Gergely, Kozák -aki véleményem szerint a mezőny legjobbja volt-, Demeter és Besenyei.

A következő mérkőzésen a Dunaújvárost fogadja az Eger április 29-én.

 

Kövesd csapatunkat az Instagramon is, csak egy kattintás!


Vélemény, hozzászólás?