U15: A kiállítás átírta a mérkőzés tervünket, de így is egyenrangú ellenfelek voltunk

Eger SE – Gloriett 0-4 (0-3)

Nem alakult jól az Eger SE U15-ös csapata számára a bajnokság 20. fordulója. Az ellenfél a budapesti Gloriett gárdája volt a Felsővárosi Sporttelepen. A vendégek szerezték az első találat, majd még három góllal biztosították be a győzelmüket. https://adatbank.mlsz.hu/match/59/0/25972/20/1807161.html

Sipos Lajos vezetőedző értékelése: A meccset egyesek indokoltan egyesek meg indokolatlanul kihagyták, így ismét az U14-es csapatunkból kellet felhoznunk játékosokat, akik örömmel vállalták a megmérettetést. A meccset jól kezdtük, szervezetten védekeztünk és a megszerzett labdával bátran kezdeményeztünk az ellenfél térfelén. A 20. percben a védőink mögé beinduló vendégtámadót nem tudtuk kontrollálni, aki az indításból gólt szerzett. Ez sem szegte kedvünket és továbbra is higgadtan, nem kapkodva a labdát tudatosan megtartva játszottunk. Sajnos a 20. percben egy figyelmetlenségből adódó pánikszerelést a játékvezető piros lappal honorált, ami megjegyzem jogos volt. Innentől kezdve átíródott a tervünk, de nem estünk szét, bár kaptunk egy gólt büntetőből, és egyet szögletből.

A második játékrészben is volt tartása a csapatnak és 10 emberrel is helyzeteket dolgoztunk ki, de azokból sajnos nem tudtunk egyet sem értékesíteni, viszont kaptunk helyette egy lesgólt. Összességében mentálisan az erős oldalát mutatta meg a csapat, és a taktikai utasításnak megfelelően futballozott minden játékos. A távollévőkkel kapcsolatban hozzáteszem, hogy amíg egyesek egyéni érdekeket a csapat elé helyezik, és a fontossági sorrendet sem jól állítják fel úgy nehéz hosszú távon jó eredményeket elérni.

Jól játszott Neufeld, Gergely, Balogh és Szabó Ádám.

 

Kövesd csapatunkat az Instagramon is, csak egy kattintás!


Vélemény, hozzászólás?