Első ízben került megrendezésre klubunk szervezésében az Eger Város Leány Kollégiumi labdarúgó bajnokság a Felsővárosi Sporttelepen! A város több kollégiuma is jelezte, hogy szeretne a programba becsatlakozni és a sorozatban részt venni.

A rendezvény célja az volt, hogy a kollégiumban lakó középiskolás lányoknak sportprogramot szervezzünk – természetesen labdarúgást. Az esemény hagyományteremtő jelleggel került megrendezésre. A résztvevő kollégiumok már jelezték, hogy a következő eseményen is részt szeretnének venni, így reméljük, hogy legközelebb még több lányt láthatunk vendégül a sporttelepen!

Az eseményen a női szekciónk összes edzője jelen volt, az esemény lebonyolításban aktívan is részt vettek.

Jó idő, foci, zene és a végén ebéd. Mi kell még a jó hangulathoz?

Dr. Vitányi László női szakág szakmai igazgató értékelése: Nagyon örülök, hogy sikerült tető aláhozni a rendezvényt, talán az egész országban sem volt még kifejezetten lány kollégistáknak tartott városi bajnokság. Le a kalappal az edzőink előtt, akik sokat dolgoztak a háttérben és az eseményen is. Hagyományteremtő szándékkal rendeztük meg és természetesen azért is, hogy a városban élő lányokkal is képbe kerüljünk – hiszen rengeteg ügyes volt közöttük. A klub toborzó programja nem csak a legkisebbekre terjed ki, így ez a rendezvény is tökéletesen illett a profilunkba. Idén még tervezünk eseményt, de az már a kisebb korosztályt fogja érinteni. Köszönjük a kollégiumok jelenlétét és természetesen viszont várjuk őket a második alkalommal is! Nagy gratuláció a dobogósoknak és a díjazottaknak!

  1. Andrássy György Katolikus Kollégium
  2. Szilágyi Erzsébet Kollégium
  3. Sárvári Kollégium

Gólkirálynő: Kovács Kleopátra (Andrássy)

Legjobb kapus: Molnár Anna (Szilágyi)

Kövesd csapatunkat az Instagramon is, csak egy kattintás!


Vélemény, hozzászólás?