NB II.: A Soroksár vendége lesz a női csapat

Szombaton pótolja a Soroksár elleni idegenbeli találkozót az Eger SE NB II-es női csapata. Ellenfelük jelenleg az első helyen áll 45. ponttal 15 győzelemmel. Mögöttük a Nyíregyháza ugyan ennyi ponttal, hiszen ők már 16 mérkőzésnél járnak, de 15 nyert találkozó mellett 1 vereségük is van. Az Eger jelenleg a 7. helyen áll 5 győzelemmel és 10 verséggel, így 15 pontjuk van. Egy ponttal van tőlük lemaradva a DVSC-DEAC és 1 ponttal előzi meg őket a Monori SE. https://adatbank.mlsz.hu/club/59/0/25873/20/249358.html

Korábban a Felsővárosi Sporttelepen nagy arányú győzelmet szerzett az Eger ellen a Soroksár. Ezen biztosan csökkenteni szeretne csapat és a győzelemért harcolnak majd. A találkozó 14 órakor kezdődik a Szamosi Mihály Sporttelepen május 13-án, szombaton. 

Nagy Zita játékos, Eger SE: Hétvégi ellenfelünk a Keleti-csoport első helyéről várja ezt a mérkőzést. Nehéz találkozó vár ránk, de bízom benne, hogy egy nagyon szoros jó iramú meccset tudunk játszani. Tavaszra több poszton erősödött csapatunk, és egy összetartó egymásért küzdeni tudó gárda alakult ki. Egy biztos mi úgy lépünk pályára, hogy győzni akarunk, és mindent meg teszünk, hogy emelt fővel jöhessünk le a pályáról.

Kovács Nelli játékos, Eger SE: Bár az első helyezett ellen játszunk, remélem sikerül jó eredményt elérnünk. Bizakodva állok a meccs elé és úgy gondolom képesek vagyunk meglepetést okozni.

A Soroksár elleni mérkőzés után még két találkozó vár az egriekre. Május 21-én a DVSC-DEAC vendégei lesznek, majd május 27-én a bajnokságot a Monori SE gárdájával zárják a Felsővárosi Sporttelepen.

Kövesd csapatunkat az Instagramon is, csak egy kattintás!


Vélemény, hozzászólás?