Megye I.: Öt találat az Energia SC Gyöngyös kapujába

A Heves vármegyei bajnokság 24. fordulóját az egri pálya felújítása miatt Felsőtárkányban játszotta az Eger, ahol az ellenfél az Energia SC Gyöngyös csapata volt. Gáspár a 7. percben betalált a vendégek kapujába, majd Dobler és Jónyer is értékesített helyzetet. Az ellenfél szépített, Jónyer pedig tovább növelte az egriek előnyét. Fordulás után Gáspár góljával már 5-1-re vezetett a hazaicsapat. Nem sokkal később pedig Szegedi kétszer is betalált egymás után, így csökkenteni tudott a hátrányukon, de az Eger nyert 5-3-ra. Ezzel a győzelemmel a 10. helyen áll a csapat. https://adatbank.mlsz.hu/match/59/10/25595/24/1738191.html

Nagy Krisztián vezetőedző értékelése: Hatvan percig nagyszerűen játszottunk, ennek köszönhetően már 5-1-re is vezettünk. Ebből kifolyólag, talán túlzottan is megnyugodtunk, ellenfelünk szerzett két gólt és az utolsó 15 perc arról szólt, hogy megtartsuk az eredményt. Kár az utolsó fél óráért, hiszen 5-1 után (bár furcsán hangozhat), de több volt a meccsben az eredmény szempontjából.

A következő mérkőzésen Andornaktályára utazik a gárda május 20-án, szombaton. A bajnokságot pedig május 27-én a Gyöngyöshalász ellen fejezik be hazai pályán.

 

Kövesd csapatunkat az Instagramon is, csak egy kattintás!


Vélemény, hozzászólás?