MLSZ Országos U14 Alap csoport Kelet 24 Forduló

Eger SE – Nyíregyháza Spartacus SC 4-1 (1-1)

Az Eger SE U14-es csapata a Nyíregyháza együttesét fogadta. A Felsővárosi Sporttelepen Tóbik Soma góljával szerezte meg a vezetést a 19 percben a hazaicsapat. Nem sokkal később kiegyenlített az ellenfél. Fordulás után pedig új lendületet vett az Eger és még háromszor betaláltak a Nyíregyháza kapujába. Így 4-1-re nyertek a házigazdák. https://adatbank.mlsz.hu/match/59/0/25969/24/1804131.html

Gólszerzők: Bányi 2, Tóbik, Jónás

Jók: Az egész csapat (Mádi-Nagy Zsolt a mezőny legjobbja)

Sóskúti Balázs vezetőedző értékelése: Igaz férfi munka volt ez a játék a gyerekek részéről, amit a héten kitűztünk célul, teljesítette a csapat. Az egész mérkőzésen szervezettek, kompaktak és koncentráltak voltunk egyénileg és csapatként is.

Az első 20 percben a vendégcsapat dominált, de veszélyes helyzetet nem tudtak kialakítani. Ebben a szakaszban a labdabirtoklásunk nem volt megfelelő. Nehezen tudtuk megtartani a labdát és támadást felépíteni a saját térfelünkről. Az első félidei gólunk a legjobbkor jött, ami után egyre bátrabban és kombinatívabban játszottunk a Nyíregyháza ellen. A második félidőben a védekezésünk stabil maradt, illetve a labdabirtoklásunknak és támadásfelépítéseinknek köszönhetően szép helyzeteket dolgoztunk ki, amiből 3 gól is született.

Nem csak a győzelem fontos számomra, hanem az is, hogy egy-két játékost végre láttam kilépni a saját komfortzónájából, ami azt eredményezte, hogy nem 100% mutatott, hanem 200%! Ez a győzelem számomra most!

Büszke vagyok mindenkire! Sok sikert a vendég csapatnak! Hajrá Eger!

A bajnokságból  még két mérkőzés van hátra az Eger számára. Május 20-án az UTE együttesét fogadják, majd május 28-án a DEAC vendégeként zárják a szezont.

 

Kövesd csapatunkat az Instagramon is, csak egy kattintás!


Vélemény, hozzászólás?