Megye I.: Az utolsó mérkőzést a Szentmarjay Tibor Városi Stadionban rendezik meg

Kikapott a Heves vármegyei első osztályú labdarúgó-bajnokság 25. fordulójában az Eger SE második csapata. Az ellenfél idegenben az Andornaktálya volt. Öt találat született a találkozón hármat a hazaiak szereztek, kettőt pedig az egriek. https://adatbank.mlsz.hu/match/59/10/25595/25/1738198.html

Nagy Krisztián vezetőedző értékelése: Egy rendkívül izgalmas, alacsony színvonalú, viszont jó iramú meccsen vagyunk túl. Az első félidőben rossz mentalitással, körülményesen játszottunk, azonban így is kétszer álltunk kapussal szemben, ziccerben, melyek kimaradtak.

A fordulást követően összekaptuk magunkat, rendkívül harcosan, mégis sok technikai hibával játszottunk. Agresszivitásunknak köszönhetően visszahoztuk magunkat a meccsbe, ellenben sajnos az egyenlítésre már nem futotta. Elmondhatjuk, hogy (bár furán hangozhat felnőtt fociban), de ennek a meccsnek szakmai szempontból több értelme volt, mint az előzőnek, hiszen rendkívül megnehezítette a dolgunkat az Andornaktálya.

A szezon utolsó mérkőzésén a Szentmarjay Tibor Városi Stadionban játszik az Eger SE. A vendég a Gyöngyöshalász SE együttese lesz. A találkozó 17 órakor kezdődik.

Kövesd csapatunkat az Instagramon is, csak egy kattintás!


Vélemény, hozzászólás?