Az Eger SE U16-os csapata az elmúlt szerdán pótolta a tavaszi fordulóból elmaradt Dunakanyar SE – Szentendre elleni találkozót. A Felsővárosi Sporttelepen a gólgyártást a Hegyi, László páros indította, így 22. percben 3 találattal vezetett a hazai gárda. Majd egy öngól következett, fordulás után pedig még négyszer volt eredményes az Eger végül 7-1-re nyertek. https://adatbank.mlsz.hu/match/59/0/25971/14/1806938.html

Gyetván Krisztián vezetőedző értékelése: Hétköznap lévén meglepően sokan voltak kíváncsiak a mérkőzésre, itt szeretnénk megköszönni Sóskúti Balázsnak és csapatának a szurkolást, igazi foci hangulatot varázsoltak ezzel a pályára. A gyerekeknek a találkozó előtt annyit mondtunk, hogy menjenek ki és focizzanak egy jót, élvezzék a meccs minden pillanatát, amit a pályán töltenek. Természetesen az elvárt alapelvek betartásával, hogy ez mennyire sikerült azt az eredmény is mutatja. Most eredményesek tudtunk lenni azokból a labdaszerzésekből, amelyekben amúgy jók vagyunk. A jó teljesítményhez megfelelő lelkesedés és akaraterő is párosult. Szerintem nem volt egyetlen gyenge pontja sem a csapatunknak, amiben többen átlag feletti játékkal rukkoltak ki. Mindenki hozzá tudott tenni ehhez a sikerhez. Gratulálok a srácoknak.

Gyenes Marcell Márk játékos: A találkozóra úgy készültünk, hogy egy erős, pörgős meccs vár ránk.  Az edzők annyit kértek, hogy játszunk egy jó meccset és hozzuk le. Jól is kezdtünk. Már az elején letámadtunk és játszottuk a saját játékunkat. A 15. percben Hegyi Zalán hatalmas átlövésével meg is szereztük a vezetést, majd rá egy perccel László Soma duplázta meg a góljaink számát. Ezt a játékot folytatva Hegyi ismét betalált és már 3-0 volt az állás. Az ellenfél hajtott és letámadott, viszont nagy helyzetük nem volt. A 40. percben egy nagyobb hibánkból öngól született, melyből szépített a vendégcsapat. A 2. félidőben amikor beálltam az edzők azt kérték, hogy lépjek vissza labdáért és játszam ki a szélére, amit szerintem sikerült megoldanom kisebb-nagyobb sikerrel. Sok támadást vezettünk, így a második félidő elején Kelemen góljával már 4-1 volt az állás. Sok kis passzal játszottunk és ebből építettük fel a támadásainkat. Egy szélről beadott labdát sikerült bepasszolnom a kapuba 5-1. Az ellenfél hosszan előre ívelt labdákból próbált kapura törni, viszont ezeket szépen le tudtuk védekezni. Egy szép támadás végén Csupka megrúgta a hatodikat, majd Kósa szép egyéni megoldásai után 7-1 lett az eredmény. A vártnál sokkal egyszerűbb mérkőzést játszottunk, de egy a lényeg, hogy mi megtettünk mindent. Gratulálok a csapatnak és köszönjük a szülők biztatását.

Kövesd csapatunkat az Instagramon is, csak egy kattintás!


 

Vélemény, hozzászólás?