U9: Vegyes érzésekkel tért haza a csapat

Május 20-án Kiemelt Bozsik Tornán vett részt az Eger SE U9-es csapata Nyíregyházán. A házigazda, a Szolnok és a Filo korosztályos csapataival, valamint az Olasz Focisuli 2015-ös gárdájával játszottak. 

Dr. Török Márton edző értékelése: Vegyes érzésekkel tértünk haza a szombati nyíregyházi Kiemelt Bozsik Tornáról, mert változatos arcát mutatta U9-es csapatunk.

Az első mérkőzésen a jó erőkből álló házigazdák ellen voltak ugyan kisebb hibáink, de összességében nagyobb játékerőt tanúsítottunk, végig mi domináltunk és sok szép gólt értünk el. A szolnoki ellenfél már-már mumusunknak számít, és hiába birtokoltuk itt is többet a labdát, csak helyzetekig, kapufákig jutottunk, nem is sikerült betalálni, ők viszont agresszíven és könyörtelenül kihasználták a többségében ki nem kényszerített hibáinkat. A Filo csapata szimpatikus focival rukkolt ki, de itt már mi is a jobbik arcunkat mutattuk, szép támadásokkal és gólokkal. A védekezésben azonban egy pár perces rövidzárlat miatt kaptunk több gólt is, így végül csupán egy döntetlenre tudtuk menteni a meccset. Az Olasz Focisuli 2015-ös csapatával állt ki ellenünk, akik ugyan hajtottak becsülettel, de nagy ellenállást nem tanúsítottak, fizikai és technikai előnyünket több mint húsz tetszetős góllal használtuk ki.

Ezúttal a csapat legjobbja – több remek egyéni teljesítmény mellett – kapusunk Dancs Dominik volt, aki a tűző napon 120 percen keresztül állta a sarat, labdafelhozatalaival és mélységi átadásaival remekül segítette a támadásainkat, és több bravúros védést is bemutatott.

 

Kövesd csapatunkat az Instagramon is, csak egy kattintás!


Vélemény, hozzászólás?